Hold av tid på allehelgensaften!

Etter en lang periode uten levende kormusikk i Grefsen kirke er det svært hyggelig å kunne invitere til en helt spesiell konsert på Allehelgensdag 7. november. Da vil begge korene tilknyttet menigheten – «Kammerkoret Utsikten» og «Evas epler», sammen med orkester og solister fremføre «Et André Bjerke-oratorium» av Erlend Fagertun for aller første gang!

Erlend har tonesatt dikt av flere norske poeter tidligere, og har denne gangen funnet fram en rekke flotte tekster av en av våre store diktere – André Bjerke. André Bjerke har også lokal tilknytning – han ble født på Grefsen i 1918. Han er en av de store dikterne fra forrige århundre, og har laget en stor mengde dikt og prosa innenfor ulike sjangere fra barnedikt, humoristiske epistler og lyriske skildringer av stemninger og minner fra sin egen barndom. Han skrev også kriminalromaner og gjendiktet en rekke skuespill og klassisk diktverk – og musikalen «My Fair Lady».I Andre Bjerke-oratoriet har Erlend funnet fram kjente og ukjente perler, både lyriske, samfunnskritiske og humoristiske, og skapt musikk som understreker innhold og form på en enestående måte.

Etter avlysning av planlagte fremføringer i 2020 har korene nå lagt seg i selen for å øve inn verket, og vi håper så mange som mulig, både i og utenfor menigheten, benytter anledningen til å høre dette flotte verket! Konserten finner altså sted i Grefsen kirke søndag 7. november kl. 18:00. Billetten koster kr. 150, og du kan velge mellom å betale ved inngangen eller forhåndskjøpe på Vipps – bruk Vippskode #713574 eller scann QR-koden under! Vipps-kvitteringen gjelder som inngangsbevis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *