Jubileumskonsert i Grefsen Kirke torsdag 5. mars

Grefsen Kirkes 75-års-jubileum skal feires på alle bauger og kanter, og korene våre trår til med en riktig festaften! Torsdag 5. mars klokken 20:00 er det duket for en skikkelig hyllingskonsert med «Gloria» av Antonio Vivaldi som hovedverk. Dette verket, som Vivaldi skrev rundt 1715, er det mest populære av flere verk som han skrev over samme tema. Teksten er hentet fra den latinske messesatsen ved samme navn, og som vi også har i vår egen liturgi. Verket finnes i flere utførelser, men Kammerkoret Utsikten vil fremføre det med fullt barokkorkester og to sangsolister – Anne Wiik Larsen og Signe Sannem Lund. Det hele ledet av Erlend Fagertun.

Damekoret «Evas Epler» – også ledet av Erlend – vil også ha en avdeling med kirkemusikalske perler. Og Kirsti Nordbyhaug stiller med et kor som hun bare har kalt «Grefsen Ungdomskor Anno 1977», med solist Heidi Lunde.

Det er altså duket for en allsidig og minnerik kveld i Grefsen kirke. Billetter a kr. 150,- vil bli solgt ved inngangen. Hvis du er interessert i å sike deg billetter på forhånd for å slippe å ha med kontanter og stå i kø ved inngangen kan du forhåndskjøpe billetter her på hjemmesiden – sjekk fliken «Forhåndssalg» over! Du vil også kunne kjøpe billetter av korets medlemmer. Forhåndskjøpte billetter rabatteres med kr. 10,- pr. stykk, så her sparer du litt penger også!

Til kormedlemmene: Husk ekstraøvelse 1. mars (se medlemssiden).

Jubileumskonsert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *