Luciamorgen med Kammerkoret Utsikten – snart klar for lørdagskonsert!

Luciamorgen i Grefsen Kirke har blitt en veletablert og hyggelig tradisjon! I år faller 13. desember på lørdag, og koret har derfor valgt å starte en time senere enn vanlig. Men kl. 08:00 er koret på plass i kirken med lys, barn, sang og musikk, lussekatter og kaffe! Grefsenfolket har møtt tallrike opp før jobb tidligere år, og vi håper det blir like fullt nå, selv om det altså ikke er jobb, barnehage og skole etterpå!

Julekonsert_A4_Final-1

I år blir det en del nytt å høre, en del kjent stoff på litt nye måter – men også de kjente, kjære tradisjonsrike julesangene har fått sin selvsagte plass i programmet. Koret, sammen med gode hjelpere, håper å skape den gode førjulsstemningen på årets tradisjonelt mørkeste dag sammen med dere. Og hvorfor ikke benytte anledningen til å invitere venner, slekt og naboer til Luciafrokost etter konserten?

I år har vi med oss Odd Lund på trompet, Rolf Conrad og Camilla E. Myrvold som sangsolister og vår egen Erlend Fagertun på piano / orgel. Og troppene ledes med myndig hånd av Kirsti Norbyhaug.

Tradisjonen tro koster det bare kr. 50,- for voksne – gratis for barn. Kaffe, saft og lussekatter er inkludert. Billetter kjøpes ved inngangen – kom gjerne i litt god tid, for det har lett for å bli litt mange som kommer rett før start!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *