Om koret

Kammerkoret Utsikten

Kammerkoret Utsikten ble stiftet i 2007 av Kirsti Nordbyhaug og Erlend Fagertun. Kammerkoret Utsikten har som mål å utføre korsang på høyt nivå.

Korets repertoar er variert og omfatter store deler av den klassiske korlitteraturen, typisk nordisk musikk, store klassiske verk, kirkemusikk og et allsidig utvalg av verdslig korlitteratur. Konsertene gjennomføres ofte i samarbeid med anerkjente solister og musikere.

Koret er tilknyttet Grefsen kirke og bruker kirken som øvingslokale og konsertarena. Vi deltar på kirkens gudstjeneste enten som fullt kammerkor eller med mindre grupper.

Hver jul holder vi konsert på Luciadagen 13 desember om morgenen i Grefsen kirke til fullsatt kirke. Da serverer vi også kaffe og lussekatter. Vi synger julen inn i Grefsen Kirke julaften hvert år.

Vi har flere ganger deltatt på Casa Del Mezzo Music Festival på Kreta som eneste kor, hvor vi deltok som operakor. Ellers holder vi konsert i Grefsen Kirke hver vår/sommer og høst/vinter.

Vi deltok våren 2018 i korfestivalen «Laurea Mundi» i Budapest. Vi konkurrerte i kammerkorklassen, og var godt fornøyde med vurderingen fra dommerne – sølvdiplom, som tilsvarer «Et høyt internasjonalt nivå».

Organisasjon:

Kammerkoret Utsikten
Lachmannsvei 52
0495 Oslo
Org.nr: 993643335
Bank.nr: 1503.10.06543.

Styret:

Leder:
Inger E. Bjerke 90 56 87 22

Dirigent:
Kirsti Nordbyhaug 90 67 42 01

Kantor:
Erlend Fagertun 90 01 15 33

Kasserer:
Torbjørn Stray-Pedersen 97 65 80 34

Sekretær / Presseansvarlig:
Jan Christiansen 91 65 24 18

Rekvisitaansvarlig:
Ole Kristian Kolsvik 41 14 77 28

Styremedlem:
Egil Andresen 90 03 61 55

2 kommentarer til «Om koret»

 1. Hei!

  Jeg søker etter kor som ønsker å forbedre sin sangteknikk og samklang, og jeg har vedlagt et dokument hvor jeg skiver litt om hva min bakgrunn er og hva undervisningen går ut på, i tillegg til min CV og tre anbefalinger fra andre kor. Jeg liker å presentere sangteknikk på en morsom og spennende måte, men allikevel informativ og grundig. Dette gjør at jeg ser raske resultater og stor entusiasme i korsangerene.

  Jeg har muligheten til å stille opp på en vanlig øvelse eller helgeseminar alt etter ønske, og jeg tar vanligvis 600 kroner i timen for dette.

  Ta kontakt hvis mer informasjon og attester er ønskelig!

  Mvh

  Hedda Bakker

  1. Hei.

   Takk for kommentaren din på «kammerkoretutsikten.no». Jeg oversender kommentaren til kunstnerisk leder for vurdering.

   Vennlig hilsen
   Jan Christiansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *