Rett og slett livet – Vårkonsert 2019

Rett og slett livet – Vårkonsert 2019

Denne våren har Kammerkoret Utsikten øvd på musikk av ulike kategorier. Resultatet vil vi gjerne presentere for dere på konserten «Rett og slett livet», onsdag 5. juni klokken 20:00 i Grefsen kirke.

Konserten inneholder variert musikk både fra populærmusikk og kirkemusikk. Vi skal gi dere flere sanger av den engelske komponisten John Rutter – nålevende komponist som skriver nydelig kirkemusikk, og også nytt stoff fra den norske nåtidskomponisten Ola Gjeilo, som er i ferd med å etablere seg som en svært populær komponist av flotte kor- og orkesterstykker internasjonalt. Vi får også høre kirkemusikk av Kine Hellebust. I tillegg til kirkemusikken vil vi by på fengende populærmusikk med mer rytmisk karakter – blant annet «Rett og slett livet» av DeLillos, som har gitt oss tittelen på konserten. Vi vil også fremføre en nyarrangert sang av Eigil Berg, som sikkert mange forbinder med New Jordal Swingers. Og Eigil blir med på konserten og synger noen av sine egne sanger! Vi har også med gode instrumentalister som akkompagnerer både kirkemusikk og populærmusikk – så dette vil låte vakkert!

Vi synes at resultatet har blitt «En salig blanding», og håper at konserten inneholder noe for enhver smak – og også noe å ta med seg ut i forsommernatten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *