Luciamorgen

Årets mørkeste uke nærmer seg, men Kammerkoret Utsikten tilbyr som vanlig en mulighet for litt lys i mørketida: Luciamorgen i Grefsen kirke. Luciadagen 13. desember faller i dag på en fredag, så det kan kanskje være ekstra godt å få en morgentime med lys, varme og hyggelig julemusikk!

Vi starter som vanlig kl. 07:00, og serverer varm og kald drikke samt lussekatter. Tradisjonen tro synger koret en blanding av kjente og kjære klassikere, men også noe nytt og vakkert! I år har vi med et stjernelag av musikere og solister: Kari Bergaplass – vår faste akkompagnatør – spiller piano, vi har fått Halgeir Schiager til å traktere orgelet, Ragnhild Lien spiller fiolin og Jan-Øyvind Grung Sture spiller Cello. Tenoren Kristian Krokslett kommer nordfra for å gi oss kraftfull sang og det hele ledes av vår dirigent Kirsti Nordbyhaug Engh. Dette blir dessverre siste Luciamorgen undere ledelse av Kirsti – hun takker for seg som dirigent ved årsskiftet – så konserten gir også en mulighet til å hylle henne for en flott innsats gjennom mange år!

Prisen for konserten burde være overkommelig – 100 kroner for voksne, gratis for barn – og vi tar imot både kontanter og Vipps ved inngangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *