Seculum Seculi

Kammerkoret Utsikten gratulerer Sigvart Dagsland

18. oktober i år fyller sangeren Sigvart Dagsland 60 år. Han har vært en sentral person i norsk populærmusikk siden debutalbumet «Joker» kom ut i 1985. I starten av karrieren ga han ut en rekke plater på «Kirkelig Kulturverksted» – ofte med tekster av Erik Hillestad. Han har aldri lagt skjul på sin forankring i kristen tro, selv om han også stiller spørsmål og er kritisk til tider. Gjennom 20 album, tallrike konserter og opptreden i «Hver gang vi møtes» har han klart å beholde sin popularitet og posisjon i norsk musikkliv.

Sigvart skal ha sine egne jubileumskonserter i Oslo Konserthus 22. og 25. oktober. Det er fremdeles noen billetter igjen, men hvis du har lyst til å høre musikken hans i en litt annen innfatning (og til en betydelig lavere pris) anbefaler vi vår konsert søndag 22. oktober klokken 19:00 i Grefsen Kirke!

Koret har alliert seg med sangsolister og band. Ove I.B. Danielsen kommer på besøk fra Nordhordland og vil være vårt svar på Sigvart denne kvelden. Vi har også vært så heldige å få med André Søfteland, kjent fra en rekke musikaloppsetninger, bl.a. “Chess” og “Les Misérables”. Korets egen Christel Stub vil bistå som sopransolist. Bandet frontes av Kari Bergaplass på piano, og består i tillegg av musikere som vi i koret kjenner godt fra før – Hugo Risdal på gitar, Stig Løberg Værnes på trommer og Arild Strøm på bass. Sammen vil vi fremføre et bredt utvalg av kjente (og mindre kjente) sanger fra Sigvarts enorme produksjon.

Vi ønsker alle velkommen til en underholdende konsert som også kan gi bakgrunn for litt ettertanke i høstkvelden.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *